ΕΣΠΕΑΜ/Θ: Ένταξη Ιατρικών Επισκέψεων Ασφαλισμένων ΥΠΕΘΑ στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), εκφράζει την ικανοποίησή της, για την ένταξη και την καταχώρηση προς αποζημίωση των ιατρικών επισκέψεων που πραγματοποιούνται στα ιατρεία και κατ΄οίκον, στην εφαρμογή του Συστήματος Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης (ΣΗΣ), για τους ασφαλισμένους του ΥΠΕΘΑ.

Η υλοποίηση και της εν λόγω προγράμματος, ήταν κύριο αίτημα της Ομοσπονδίας μας , στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης των στρατιωτικών και των μελών των οικογενειών τους και αποτελεί  ακόμη μία δικαίωση για την ΠΟΜΕΝΣ, καθόσον και το συγκεκριμένο θέμα – επέκτασης του συστήματος συνταγογράφησης και για περαιτέρω διευκολύνσεις του στρατιωτικού προσωπικού (πχ. Ιατρικές εξετάσεις), είχε τεθεί μετ΄ επιτάσεως με το ανωτέρω σχετικό έγγραφό μας. “Διαβάστε εδώ¨

Η βελτίωση της υγειονομικής περίθαλψης και η Μέριμνα του Προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, αποτελεί μείζον αίτημα της ΕΣΠΕΑΜ/Θ, η οποία σε αγαστή συνεργασία με την ΠΟΜΕΝΣ, στηρίζει κάθε προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση με σκοπό οι Έλληνες Στρατιωτικοί και τα προστατευόμενα μέλη αυτών, να απολαμβάνουν ποιοτικές υπηρεσίες υγειονομικής υποστήριξης, ισότιμες αυτών των υπολοίπων πολιτών.

Υποβάλλονται τα σχετικά έγγραφα του ΓΕΕΘΑ και του ΓΕΣ

geetha ygeionomiki perithalpsi 2

ges ygeionomiki perithalpsi

 

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Παναγιωτίδης

Επισμηναγός (ΤΣΕ)

 

Χρήστος Δελής

Υποσμηναγός (ΥΑΔ)

RSS