ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ  Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.- Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ

Αντιπροσωπεία της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., σε συνεργασία με το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, πραγματοποίησε ενημερωτικές επισκέψεις σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Οι συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν από 16-19 Μαίου 2019, στις Λέσχες Αξιωματικών της  Περιφέρειας μετά από σχετική άδεια των Ανώτατων Διοικητών Φρουράς.

        

Σκοπός  των επισκέψεων αυτών ήταν να ακουστούν τα ερωτήματα των συναδέλφων μας και να αφουγκραστούμε τις αγωνίες τους και τις ανησυχίες τους για τις εξελίξεις στα θέματα σταδιοδρομίας, εξασφάλισης συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων κλπ, που επέφερε κυρίως ο νόμος 4609/2019 που ψηφίστηκε πρόσφατα στη Βουλή καθώς επίσης θέματα δικαστικών διεκδικήσεων, θέματα μέριμνας προσωπικού κλπ.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ  Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.  &  Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ ΣΤΟ ΕΝΑ CHANELL

Στο ξεκίνημα της ενημέρωσης προς τα στελέχη που υπηρετούν στην περιοχή, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), κ. Δημήτρης Ρώτας  και ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), κ. Νίκος Παναγιωτίδης, φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή ”ΑΝΑΛΥΤΗΣ” του ΕΝΑ CHANELL, όπου και συζήτησαν με τους δημοσιογράφους Απόστολο Ατζεμιδάκη και Μαρία Παπάζογλου τα προβλήματα των Ελλήνων Στρατιωτικών.

https://espeamth.gr/%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7/

Ακολούθησαν ενημερωτικές επισκέψεις με ήπιους τόνους, ανοιχτά  τραπέζια συζητήσεων και με υπεύθυνες απαντήσεις από υπεύθυνους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας μας, οι οποίες  επικεντρώθηκαν στην καρδιά των προβλημάτων, όπως αυτά κατατέθηκαν από τους συναδέλφους μας, κατά την διάρκεια των συζητήσεων μας.

 

Συναντήσεις με συναδέλφους πραγματοποιήθηκαν στις πόλεις: Δράμα, Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, Αλεξανδρούπολη και Ορεστιάδα.

   

   

 

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων ο  Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), κ. Δημήτρης Ρώτας  και ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), κ. Νίκος Παναγιωτίδης, συνοδευόμενοι από τον Γραμματέα  Διεθνών  Σχέσεων της Ομοσπονδίας κ. Γεώργιο Ζγαρδανά, συναντήθηκαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο εκφράζοντας τις ευχαριστίες  προς το πρόσωπο του για τις συνεχείς και ουσιαστικές του παρεμβάσεις προς την πολιτική  και στρατιωτική ηγεσία, για την διατήρηση του Α/Απ Χρυσούπολης καθώς και για την στήριξη του προς τους στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους που υπηρετούν σε αυτό.

 

RSS