ΕΣΠΕΑΜ/Θ & ΔΗΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Διάθεση Υγειονομικού Υλικού στο Α/Απ Χρυσούπολης και την 25η Μ.Κ.Β.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της εποχής συνεχίζει την διανομή υγειονομικού υλικού στις Μονάδες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σε συνέχεια λοιπόν της διανομής υγειονομικού υλικού που πραγματοποιήθηκε στις  10 Απριλίου 2020 σε Μονάδες του Δ΄ΣΣ, στο 212 ΚΙΧΝΕ και τη Μεραρχία Καβάλας,  η Ένωση προέβη στη διανομή υφασμάτινων Ιατρικών Μασκών πολλαπλών χρήσεων, που μας χορηγήθηκαν από τον Δήμο Καβάλας, στο σύνολο του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας  που υπηρετεί στο Αεροπορικό Απόσπασμα Χρυσούπολης και την 25η ΜΚΒ (Μοίρα Κατευθυνομένων Βλημάτων).

 

                  

 

Ως ΕΣΠΕΑΜ/Θ, ευχαριστούμε  θερμά τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη, τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου ”Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη” του Δήμου Καβάλας κ. Φιλήμων Ξουλόγη και τον σύμβουλο κ. Νικόλαο Χατζηδημητρίου  για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ένωση για  τη διάθεση υγειονομικού υλικού στα Στρατιωτικά Νοσοκομεία και τις Μονάδες της Περιφέρειας μας.

Ανταποκρινόμενοι άμεσα στο αίτημά μας, μας διέθεσαν πεντακόσιες (500) υφασμάτινες  ιατρικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων, για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ).

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), βεβαιώνει πως θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να συμβάλει στη αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης στις Μονάδες των ΕΔ, πεπεισμένη ότι οι ενέργειές της θα συνεχίσουν να τυγχάνουν της αμέριστης αλληλεγγύης Θεσμικών Φορέων,  Υπηρεσιών και προσώπων που αποδεικνύουν έμπρακτα την υποστήριξή τους στους «ακρίτες» συναδέλφους μας.

 

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Επισμηναγός (ΤΣΕ)

 ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΣ

 Υποσμηναγός (ΥΑΔ)

 

RSS