ΕΣΠΕΑΜ/Θ : Καλή Επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις σε όλους τους Μαθητές

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), ευχόμαστε στις  μαθήτριες και στους  μαθητές λολης της Χώρας να δώσουν τη μάχη των Πανελλαδικών εξετάσεων, με αισιοδοξία και επιτυχία.

Οι εξετάσεις είναι μόνο μία μάχη. Θα ακολουθήσουν και πολλές άλλες στη ζωή τους. Δεν πρέπει να υποτιμάμε καμία.

Η πιο ουσιαστική μόρφωση, το δικαίωμα στην εργασία, οι ανθρώπινες συνθήκες ζωής, ο πολιτισμός,  είναι αναφαίρετα δικαιώματα όλων των μαθητών. Η μεγάλη μάχη της ζωής είναι να μη συμβιβαστεί κανείς με τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα συναντήσει.

Να μην παραιτηθεί από το όραμα ενός κόσμου, όπου οι άνθρωποι του μόχθου, της Επιστήμης, της Τέχνης και του Πολιτισμού θα είναι οι πρωταγωνιστές.

Καλούμε τους γονείς των παιδιών να αφουγκραστούν τις ανάγκες της ψυχής τους, να ακούσουν τι ψιθυρίζουν για τις επιθυμίες τους, να αντιληφθούν πού φτάνουν οι αντοχές τους.

Ναι, είναι όμορφο να αριστεύουν τα παιδιά μας, να κατακτούν θέσεις περιζήτητων σχολών. Μα είναι ακόμα πιο όμορφο να ξέρουμε πως τα παιδιά μας είναι αληθινά χαρούμενα, με αυτό που κάνουν.

Καλή επιτυχία παιδιά στις εξετάσεις και στη ζωή!

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Παναγιωτίδης                                                  Συμεών Τονονίδης  

Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)                                                       Επιλοχίας (ΤΘ)  

RSS