Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την πολύ ενδιαφέρουσα ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση που θα μεταδοθεί το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021 και ώρα 18:00, την οποία διοργανώνουν το Τμήμα AHEPA HJ – 40 Ψυχικού και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.), με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 200 ετών από την Εθνική Παλιγγενεσία.
Εισηγητές και Ομιλητές την εκδήλωση θα είναι:
- Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής Γεωπολιτικής Εθνικών Θεμάτων AHEPA R – 10 Europe, Καθηγητής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, κ. Ιωάννης Θ. Μάζης.
- Ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής για τη διοργάνωση Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων του 1821 της Εκκλησίας της Ελλάδος, Καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Εμμανουήλ Βαρβούνης.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο στρατιωτικός συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 κ. Χρήστος Μαζανίτης.
Το κοινό μπορεί να παρακολουθήσει ζωντανά την εκδήλωση στη σελίδα της AHEPA HELLAS στο Facebook: LIVE EVENT: facebook.com/ahepa.hellas
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος | Ο Γενικός Γραμματέας |
Νικόλαος Παναγιωτίδης Επισμηναγός (ΤΣΕ) | Χρήστος Δελής Υποσμηναγός (ΥΑΔ) |