ΣΤΟ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ  Ε.Σ.ΠΕ. Α.Μ/Θ  ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ε.α. και ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

κ. ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Στα πλαίσια των επαφών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε, συνάντηση μελών του Διοικητικού Συμβουλίου  της  (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ)  με τον Δήμαρχο Κάτω Νευροκοπίου, κ. Βασίλη Γιαννόπουλο.

Εκ μέρους της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Παναγιωτίδης, ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Βερβερίδης και ο Ταμίας, Χρήστος Μασάνης.

Ο Πρόεδρος  και τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ , ενημέρωσαν  τον Δήμαρχο για τον σκοπό ίδρυσης της Ένωσης και συζήτησαν μαζί του, τα προβλήματα του Κλάδου των στρατιωτικών, διατυπώνοντας τις θέσεις και προτάσεις τους, ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με την ανάδειξη του έργου και της συμβολής των Ενόπλων Δυνάμεων, στην τοπική κοινωνία.

Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος της Ένωσης, χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική, την συνάντηση της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ με τον κύριο Γιαννόπουλο, λόγω της μεγάλης του εμπειρίας σε στρατιωτικά θέματα και της προσφοράς του στην ελληνική κοινωνία, με αποκορύφωμα την περίοδο 2002-2005, όπου ως Αντιστράτηγος, είχε την ευθύνη Σχεδίασης-Οργάνωσης και Εκτέλεσης των επιχειρήσεων ασφαλείας των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα (2004), για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο Δήμαρχος Δράμας απαντώντας στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θεώρησε ρεαλιστικά τα αιτήματα που συζητήθηκαν, τονίζοντας ότι θα τύχουν της δέουσας σημασίας και προσοχής. Επιπρόσθετα ζήτησε από όλα τα μέλη της Ένωσης να διαφυλάξουν ως κόρη οφθαλμού την συνοχή των Ενόπλων Δυνάμεων μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις και  διχαστικές τακτικές Διαβεβαίωσε δε ότι το γραφείο του  Δημάρχου, θα είναι πάντοτε ανοιχτό για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Τέλος τα μέλη της Ένωσης, ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του Δημάρχου, όλους τους κατοίκους του Κάτω Νευροκοπίου, για την αγάπη και την εκτίμηση που καθημερινά αποδίδουν στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην ακριτική αυτή περιοχή και αντάλλαξαν ευχές για τις γιορτές των Χριστουγέννων

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σμηναγός Παναγιωτίδης Νικόλαος

Αντισμήναρχος Αυγερινός Κυριάκος

 

 

RSS