Συνάντηση ΕΣΠΕΑΜ/Θ με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών, της Περιφέρειας ΑΜΘ κ. Μιχάλη Αμοιρίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Τουριστικού Προορισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Μιχάλη Αμοιρίδη στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους Έλληνες Στρατιωτικούς.

Ο κ. Αμοιρίδης   καλωσόρισε εγκάρδια τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης  και τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας  και ομοψυχίας και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους, στον καιρό της ειρήνης διαβεβαιώνοντας δε ότι η τοπική κοινωνία και οι αρχές που την εκπροσωπούν, τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρόεδρος και τα  Μέλη του Δ.Σ., ενημέρωσαν αναλυτικά τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη, για τα προβλήματα του Κλάδου των Στρατιωτικών και διατύπωσαν τις θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος και ταλανίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κύριος Αμοιρίδης χαρακτήρισε ως ρεαλιστικές τις προτάσεις της ΕΣΠΕΑΜ/Θ και  δεσμεύθηκε ότι θα την στηρίξει σθεναρά  κατά τις συναντήσεις του, τόσο με τους πολιτικούς όσο και με τους Στρατιωτικούς φορείς  της περιοχής μας. Τόνισε δε ότι το Γραφείο του, θα είναι πάντοτε ανοιχτό για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο για τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη που υπηρετούν στην περιοχή.

Κλείνοντας  ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για το κλίμα  άριστης συνεργασία των δύο πλευρών από την ίδρυση της Ένωσης και για  την ιδιαίτερη ευαισθησία την οποία έχει επιδείξει όλα  τα προηγούμενα χρόνια της ενασχόλησης του με τα κοινά, στους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μετά τιμής για το Διοικητικό Συμβούλιο

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  
Νικόλαος Παναγιωτίδης  
Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)
Συμεών Τονονίδης
Επιλοχίας (ΤΘ)  
RSS