Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ τιμά τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο

Στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας ΑΜΘ  και με αφορμή την ολοκλήρωση της αυτοδιοικητικής θητείας 2014-2019, πραγματοποιήθηκε, συνάντηση, με τον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ, Θεόδωρο Μαρκόπουλο. Στην συνάντηση παραβρέθηκαν εκ μέρους της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, ο Πρόεδρος κ. Νικόλαος Παναγιωτίδης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Κυριάκος Αυγερινός.

Τα μέλη του προεδρείου της Ένωσης   ευχαρίστησαν τον κ. Μαρκόπουλο για την συνεργασία που είχαν κατά τη διάρκεια της θητείας του και την συμπαράσταση του στα θέματα που απασχόλησαν τους Στρατιωτικούς της περιφέρειάς μας. Ιδιαίτερα έγινε μνεία για τις συνεχείς και ουσιαστικές του παρεμβάσεις προς την Πολιτική και Στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για την διατήρηση του Α/Απ Χρυσούπολης καθώς και για την στήριξη του προς τους στρατιωτικούς και τις οικογένειες τους που υπηρετούν σε αυτό.

Σε ένδειξη δε της ευγνωμοσύνη τους, δώρισαν στον κ. Αντιπεριφερειάρχη, εικόνισμα του Αγίου Γεωργίου του Καρσλίδη του Ομολογητή, ο οποίος έχει ανακηρυχθεί Προστάτης και Πνευματικός Καθοδηγητής της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ) .

Ο κ. Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τα μέλη της Ένωσης τόσο για την καλή τους συνεργασία όσο και για το τιμητικό τους δώρο τονίζοντας παράλληλα ότι θα είναι δίπλα στους Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους και θα είναι συμπαραστάτης των δίκαιων αιτημάτων τους και από τη νέα του θέση.

 

RSS