Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ στην κοπή Βασιλόπιτας του Βουλευτή Έβρου (ΝΔ) κ. Χρήστου Δερμεντζόπουλου

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Νικόλαο Παναγιωτίδη και τους Τομεάρχες  της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών  (ΠΟΜΕΝΣ) και μέλη της Ένωσης μας, κυρίους Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, Τουτζιαράκη Γιώργο και Πουρναράκη Στέλιο, παρέστη κατόπιν σχετικής πρόσκλησης στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας που πραγματοποίησε ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

Ο κ. Δερμεντζόπουλος κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έκανε εκτενή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί στην ευαίσθητη περιοχή του Νομού Έβρου και τόνισε μεταξύ άλλων, την ανάγκη απαλλαγής του επιδόματος Παραμεθορίου από την προσμέτρηση του στο εισόδημα, λόγω των επιπτώσεων που παρατηρούνται στην λήψη των προνοιακών επιδομάτων που δικαιούνται οι στρατιωτικοί. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος,  έφερε το συγκεκριμένο θέμα στη Βουλή, μετά από σχετική επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ).

 

 

Επιπρόσθετα ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απευθυνόμενος κατά την διάρκεια της ομιλίας του, στον Πρόεδρο της ΕΣΠΕΑΜ/Θ, υποσχέθηκε ότι και την νέα χρονιά ο ίδιος θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για την επίλυση των δίκαιων αιτημάτων των Στρατιωτικών.

 

RSS