ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ

Άντρες και γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με την πεποίθηση ότι, όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο αποτελεσματικά και με γνώμονα:

– Την ανάπτυξη συναδελφικών δεσμών μεταξύ όλων των στρατιωτικών, που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, χωρίς αποκλεισμούς,

– Την αγαστή συνεργασία προσώπων και φορέων που εκπροσωπούν τις Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή μας, με σκοπό να αναδείξουμε την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλουν οι συνάδελφοι μας, ώστε να διατηρούν το αξιόμαχο του στρατεύματος,

– Την σύνθεση προτάσεων και ιδεών για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους μας και τις οικογένειες μας, με την κατάθεση ρεαλιστικών και ολοκληρωμένων προτάσεων,

– Την ανάδειξη του ιστορικού και σύγχρονου ρόλου των ανωτέρω στρατιωτικών, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ως παράγοντα εγγύησης της εθνικής ανεξαρτησίας και εμπέδωσης του δημοκρατικού πολιτεύματος,

Σας ανακοινώνω, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου την ίδρυση σωματείου με την επωνυμία: «ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ», με διακριτικό τίτλο «Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ.», την 09 Μαΐου 2017.

Με όραμά μας ένα σύγχρονο στράτευμα, αξιοποιούμε την εμπειρία του παρελθόντος και ανοίγουμε σήμερα τον δρόμο για την συμμετοχή όλων σε μια κοινή προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον. Κατανοώντας τις αντίξοες συνθήκες που ζούμε, βιώνοντας μια οικονομική κρίση επώδυνη για όλους μας, αποφασίζουμε σήμερα να ενωθούμε όλοι μαζί για να προασπίσουμε το κοινό σημείο που μας ενώνει:

Τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας.

Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα αρχή. Και αρχή αποτελούν οι αξίες μας και τα ιδανικά μας. Αξίες της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, της ίσης αντιμετώπισης και των ίσων ευκαιριών για όλους, της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Αξίες της διαφάνειας της δικαιοσύνης της δημοκρατικής συμμετοχής.

Αξίες που μας ενώνουν.

Ταυτόχρονα όμως η Ένωσή μας είναι έτοιμη να συγκρουστεί με πρακτικές και νοοτροπίες όλων όσων επιδιώκουν να ελέγχουν την φωνή των συναδέλφων μας, όσων αυθαιρετούν και όσων προσπαθούν να διχάσουν και να καπηλευθούν τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Με διχαστικές πρακτικές, κομματικές ή κατευθυνόμενες αντιπαραθέσεις, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και μεθοδεύσεις δεν υπηρετείται η ανάγκη για ενότητα στις Ένοπλες Δυνάμεις που είναι απαραίτητη για την ομαλή τους λειτουργία.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), ξεκινά δυναμικά και απρόσκοπτα τον αγώνα της και καλεί τους συναδέλφους όλων των κλάδων των Ε.Δ. να πλαισιώσουν τις τάξεις της, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που καταβάλλεται και θα συνεχίσει να καταβάλλεται από όλα τα μέλη μας και να συνθέσουμε από κοινού, προτάσεις και ιδέες που θα αναδείξουν τα προβλήματα μας αλλά και την γενικότερη προσφορά μας στην τοπική κοινωνία.

Η δύναμη μας είστε όλοι εσείς οι γυναίκες και οι άντρες των Ενόπλων Δυνάμεων στο Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία, οι εγγυητές της ασφάλειας, της ειρήνης και της ευημερίας του ελληνικού λαού. Ελάτε δίπλα μας, μιλήστε μας, καταθέστε τις προτάσεις σας, τις ιδέες σας, τους προβληματισμούς σας. Ενωθείτε μαζί μας και δυναμώστε την φωνή μας.

Προχωράμε όλοι μαζί και υλοποιούμε τους στόχους μας.

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ

Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)

RSS