ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ: Παράγοντας ανάπτυξης και ασφάλειας οι Ένοπλες Δυνάμεις στην Ροδόπη

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ  Ε.Σ.ΠΕ. Α.Μ/Θ  ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΕΤΡΙΔΗ

Στα πλαίσια των επαφών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018, συνάντηση με τον Δήμαρχο Κομοτηνής κ. Γεώργιο Πετρίδη.

Εκ μέρους της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος της Ένωσης, Νίκος Παναγιωτίδης και ο Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Βερβερίδης.

Τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ , ενημέρωσαν  τον Δήμαρχο για τον σκοπό ίδρυσης της Ένωσης και συζήτησαν μαζί του, τα προβλήματα του Κλάδου των στρατιωτικών, διατυπώνοντας τις θέσεις και προτάσεις τους, ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με την ανάδειξη του έργου και της συμβολής των Ενόπλων Δυνάμεων, στην τοπική κοινωνία.

Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, απαντώντας στον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, αναφέρθηκε στην σημασία που έχει για την οικονομική ανάπτυξη της πόλης της Κομοτηνής, αλλά και συνολικά για τον Νομό Ροδόπης, η πολυπληθής παρουσία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των οικογενειών τους.

Επίσης αναφέρθηκε, στην πρόσφατη συμβολή των Ενόπλων Δυνάμεων, τόσο του  Δ΄ Σώματος Στρατού, όσο και της ΧΧΙ ΤΘ Ταξιαρχίας στην κατασκευή ενός σημαντικού αντιπλημμυρικού έργου στον οικισμό «Κάλχας» του Δήμου Κομοτηνής, με την διάθεση των αναγκαίων μηχανημάτων έργου και του αντίστοιχου προσωπικού. Η παρέμβαση του 21ου Λόχου Μηχ/κού, η οποία έγινε στο πλαίσιο της σταθερής συνεργασίας του Δήμου Κομοτηνής και του Ελληνικού Στρατού, απέδειξε για άλλη μια φορά τόσο το αμέριστο ενδιαφέρον των Ενόπλων Δυνάμεων για την εκτέλεση έργων ανακούφισης των κατοίκων της περιοχής, όσο και την άριστη ετοιμότητα, κατάρτιση και δεξιότητα των στελεχών που συμμετείχαν.

Τέλος τα μέλη της Ένωσης, ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του Δημάρχου, όλους τους κατοίκους της Κομοτηνής, για την αγάπη και την εκτίμηση που καθημερινά αποδίδουν στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στην ακριτική αυτή περιοχή και αντάλλαξαν ευχές για την νέα χρονιά.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

RSS