ΕΣΠΕΑΜ/Θ: ” Και τώρα … Αγωνιζόμαστε!! ” Η Θεατρική Παράσταση που αξίζει όλοι μας να δούμε

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), καλεί τα μέλη της να στηρίξουν την ξεχωριστή Θεατρική Παράσταση “και τώρα … αγωνιζόμαστε !! ” του Αντώνη Κοντάκη σε διασκευή και σκηνοθεσία της καταξιωμένης Στέλλας Φουρναράκη.

Η Σκηνοθέτης της Παράστασης κα Στέλλα Φουρναράκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί για την στήριξη καρκινοπαθών συνανθρώπων μας.

Επίσημη πρεμιέρα στο Αμφιθέατρο Ελευθερούπολης Καβάλας, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30

Η παράσταση θα ταξιδέψει σε όλη την Ελληνική επικράτεια και για τις όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις θα ακολουθεί σχετική ενημέρωση από την ΕΣΠΕΑΜ/Θ προς όλα τα μέλη της.

Το θέατρο ως ένας ζωντανός οργανισμός διευρύνει το μυαλό και τις αισθήσεις μας με ένα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο. Πάλλεται και δονείται επί σκηνής μέσα από τους ήρωες του και αλληλεπιδρά με το κοινό, εκπέμποντας μια ξεχωριστή μαγεία για όλους, γιατί υπάρχει πάντα μια ατμόσφαιρα που συνδέει την μουσική, το χώρο, τα σκηνικά, το φωτισμό, τα κουστούμια με τους εκάστοτε ρόλους.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία ο θεατής αισθάνεται πολλά και διαφορετικά συναισθήματα όπως χαρά, λύπη, γέλιο ή δάκρυα. Όταν βλέπουμε Θέατρο γινόμαστε μάρτυρες της προσωπικής ζωής των πρωταγωνιστών που έχουν πολύ διαφορετικά προβλήματα από τα δικά μας, αλλά και που ίσως …… να είναι τα ίδια με τα δικά μας!

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Παναγιωτίδης                                                  Συμεών Τονονίδης  

RSS