ΕΣΠΕΑΜ/Θ: Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νικόλαο Τσαλικίδη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Νικόλαο Τσαλικίδη στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους Έλληνες Στρατιωτικούς.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. της Ένωσης, ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ Νικόλαος Παναγιωτίδης, ο Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Στυλιανός Πουρναράκης, και ο εκλεγμένος Αντιπρόσωπος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ στην ΠΟΜΕΝΣ, Χρήστος Μαργαρίτης.

Ο κ. Νικόλαος Τσαλικίδης καλωσόρισε εγκάρδια τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης  και τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας  και ομοψυχίας και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους, στον καιρό της ειρήνης διαβεβαιώνοντας δε ότι η τοπική κοινωνία και οι αρχές που την εκπροσωπούν, τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρόεδρος και τα  Μέλη του Δ.Σ., ενημέρωσαν αναλυτικά τον κύριο Νικόλαο Τσαλικίδη για τα προβλήματα του Κλάδου των Στρατιωτικών και διατύπωσαν τις θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος και ταλανίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Επιπλέον ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ Νίκος Παναγιωτίδης ενημέρωσε τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη, για την πρόταση που κατέθεσε με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών στην Περιφέρεια ΑΜΘ για την διεξαγωγή του Πανελλήνιου Συνεδρίου της Ομσπονδίας για το έτος 2022 στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο κύριος Τσαλικίδης χαρακτήρισε ως πολύ σωστή και αναγκαία την υλοποίηση της πρότασης της ΕΣΠΕΑΜ/Θ και  δεσμεύθηκε ότι θα την στηρίξει σθεναρά  στις αρμόδιες επιτροπές της Περιφέρειας. Πρότεινε δε επιπρόσθετα την διαξαγωγή δράσεων της ΠΟΜΕΝΣ και στην περιοχή της Κομοτηνής.  Δώρισε δε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ημερολόγιο – Λεύκωμα της Αρχαίας Εγνατίας Οδού, στο οποίο προβάλλονται με μοναδικό τρόπο οι πολιτιστικές αξίες της περιοχής.

Κλείνοντας  ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ, διαβεβαίωσε τον κύριο Αντιπεριφερειάρχη ότι η πρόταση του θα μεταβιβαστεί προς τα όργανα διοίκησης της ΠΟΜΕΝΣ προκειμένου να εξεταστεί η υλοποίηση της. Τον ευχαρίστησε δε για το κλίμα  άριστης συνεργασίας των δύο πλευρών και για  την ιδιαίτερη ευαισθησία την οποία έχει επιδείξει όλα  τα προηγούμενα χρόνια της ενασχόλησης του με τα κοινά, στους υπηρετούντες στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  
Νικόλαος Παναγιωτίδης
 Επισμηναγός (ΤΣΕ)  
Συμεών Τονονίδης
Επιλοχίας (ΤΘ)
RSS