ΕΣΠΕΑΜ/Θ: Τρία (3) χρόνια ΠΟΜΕΝΣ- Τρία (3) χρόνια Διεκδικήσεων

Τρία (3) χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που όλοι εμείς, αποφασίσαμε να αλλάξουμε σελίδα στην συλλογική εκπροσώπηση των Στρατιωτικών ιδρύοντας την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ).

Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, την εμπειρία μας, τις γνώσεις μας με μοναδικό στόχο να αναδείξουμε τα προβλήματα των Ελλήνων Στρατιωτικών και να επιδιώξουμε τις καλύτερες δυνατόν λύσεις.

Τρία (3) χρόνια μετά μπορούμε και σας κοιτάμε στα μάτια, γιατί δώσαμε και δίνουμε καθημερινά τη μάχη για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Η  Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ),  ως ζωντανό κύτταρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), καλεί τους συναδέλφους όλων των κλάδων των Ε.Δ. να πλαισιώσουν τις τάξεις της, να αγκαλιάσουν την προσπάθεια που καταβάλλεται και θα συνεχίσει να καταβάλλεται από όλα τα μέλη μας και να συνθέσουμε από κοινού, προτάσεις και ιδέες που θα αναδείξουν τα προβλήματα μας αλλά και την γενικότερη προσφορά μας στην τοπική κοινωνία.

Ελάτε όλοι μαζί δίπλα μας, να δυναμώσουμε την φωνή μας, για να προασπίσουμε το κοινό σημείο που μας ενώνει:

Τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας μας.

 

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Νίκος Παναγιωτίδης

Επισμηναγός

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Χρήστος Δελής

Υποσμηναγός

RSS