Νέα Δικαστική Δικαίωση ΕΣΠΕΑΜ/Θ για τη Νυχτερινή Αποζημίωση Στρατιωτικών Ετών 2019-2020 & 2020-2021

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), ανακοινώνει στα μέλη της ότι εκδόθηκαν δύο (2) νέες δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους στρατιωτικούς από την Περιφέρεια μας, που εμπιστεύτηκαν την ΕΣΠΕΑΜ/Θ και την ΠΟΜΕΝΣ καθώς και το Νομικό μας Σύμβουλο για την διεκδίκηση των αποζημιώσεων Νυχτερινής Απασχόλησης.

Σύντομα λοιπόν θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εν λόγω στελεχών τα ποσά των νυχτερινών που δικαιούνται για τα έτη 2019 και 2020, και μάλιστα εντόκως, όπως διατάσσουν οι δικαστικές αποφάσεις.

Επιπρόσθετα και μετά από τη Νομική μας απαίτηση, το Δικαστήριο επιδίκασε επιπλέον 150,00€ σε καθένα εκ των εναγόντων ως ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης.

Επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες δικαστικές αποφάσεις οι οποίες με τη σειρά τους θα δικαιώσουν το σύνολο των μελών μας που προσέφυγαν στην δικαστική διεκδίκηση.

Καλούμε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να εγγραφούν σήμερα κιόλας Μέλη στην ΕΣΠΕΑΜ/Θ, την Ένωση που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί και διεκδικεί με σοβαρότηταυπευθυνότητα και δυναμισμό για το καλό όλων των Στρατιωτικών.

Προχωράμε όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και υλοποιούμε τους στόχους μας.

ΕΓΓΡΑΦΟΜΑΙ μέλος στην ΕΣΠΕΑΜ/Θ μέσω της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: https://www.pomens.gr/espeamth

και διεκδικώ το μέλλον που μου αξίζει

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Ο                                                                                  Ο

            Πρόεδρος                                                          Γενικός Γραμματέας

Νικόλαος Παναγιωτίδης                                                 Συμεών Τονονίδης

  Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)                                                    Επιλοχίας (ΤΘ)  

RSS