ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛ.ΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΜΘ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ

Η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ χαιρετίζει την πολύ θετική ανακοίνωση συνεργασίας, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.),  με τις Πανελλήνιες Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας, η οποία αναμένεται να ανοίξει νέα δυναμική σελίδα, στην συλλογική εκπροσώπηση όλων των Ελλήνων Στρατιωτικών.

Στο πλαίσιο αυτό και θέλοντας να δηλώσουμε την έμπρακτη συμβολή μας στην επιτυχία αυτής της συνεργασίας, η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ  πραγματοποίησε την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2017, συνάντηση με την Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Α.Α.Μ.Θ.), η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη Περιφερειακή Ένωση της Ελληνικής Αστυνομίας και επίσημο μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας (Π.Ο.ΑΞΙ.Α.).

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ  κ. Νίκος Παναγιωτίδης, ο Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Βερβερίδης και ο Ταμίας κ. Χρήστος Μασάνης ενώ από την πλευρά της Ε.Α.Α.Μ.Θ. ο Πρόεδρος της Ένωσης και Αντιπρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α  κ. Αναστάσιος Δραγουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Παπαθεμελής Άγγελος και ο Γραμματέας Ανθυπαστυνόμων κ. Ντελληγιάνης Πέτρος.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τονίστηκε ότι η προσπάθεια της συλλογικής εκπροσώπησης αστυνομικών και στρατιωτικών θα πρέπει να τύχει της ένθερμης υποστήριξης όλων, προκειμένου από κοινού όλοι οι ένστολοι να συζητήσουν τα προβλήματα τους και να συνδιαμορφώσουν τις προτάσεις και τα αιτήματα τους ως εργαζόμενοι αυτής της χώρας.

Επιπρόσθετα αναλύθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αποτυπώθηκε η ανάγκη στενότερης και διαρκούς συνεργασίας των δύο Περιφερειακών Ενώσεων σε τακτά χρονικά διαστήματα, λόγω της πληθώρας κοινών θεμάτων που απασχολούν τις δύο πλευρές.

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Σμηναγός Παναγιωτίδης Νικόλαος

Αντισμήναρχος Αυγερινός Κυριάκος

 

 

RSS