Δέσμευση του Προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, για νέο μισθολόγιο στις Ε.Δ. και στα Σ.Α.

Την δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για την  ψήφιση νέου μισθολογίου το οποίο θα περιλαμβάνει αξιοπρεπείς αποδοχές για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας περιέχει η επιστολή του Συμβούλου Επικοινωνίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  κ. Μακάριου Λαζαρίδη, προς την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση τελετής εγκαινίων των Γραφείων της Ένωσης στην Δράμα.

Συγκεκριμένα η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει:

”Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σας εμπιστεύονται απόλυτα, καθώς επιτελείται με αυταπάρνηση το έργο σας. Η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς «η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση ελευθερίας και Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζω ακόμη τη δέσμευση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι πρώτη του προτεραιότητα θα είναι η κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές.”

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κ. Μακάριου Λαζαρίδη, Συμβούλου Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ).

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΔ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΟΣ Ε.Σ.ΠΕ.Α.ΜΘ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Παναγιωτίδης

Κυριάκος Αυγερινός

RSS