ΕΣΠΕΑΜΘ: Συνάντηση με τον Διοικητή Δ΄ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη

Συνάντηση με τον Διοικητή του Δ΄ Σώματος Στρατού (Δ΄ΣΣ), Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη, πραγματοποίησε την Πέμπτη 01 Απριλίου 2021, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), στην έδρα του Σώματος στην πόλη της Ξάνθης. Στη συνάντηση εκ μέρους της Ένωσης  παρευρέθηκε ο Πρόεδρός της, Επισμηναγός Νικόλαος Παναγιωτίδης και ο Αντιπρόεδρος Επισμηνίας Ευάγγελος Παπαβασιλείου.

Η συζήτηση που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της συνάντησης, κινήθηκε επί της αμοιβαίας προσπάθειας διαρκούς εντοπισμού και διαχείρισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) στην ευαίσθητη περιοχή ευθύνης του Σώματος, ιδιαιτέρως δε σε αυτά που προέκυψαν λόγω των έκτακτων επιχειρησιακών απαιτήσεων εν μέσω της νέας φονικής πανδημίας.

Ο κ. Διοικητής επεσήμανε την πρόθεσή του να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του προσωπικού του Δ΄ΣΣ και κάθε ενέργεια ανάδειξής τους συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση. Τόνισε δε πως η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, αποτελεί πρωταρχικό του στόχο και ευελπιστεί σε μια δημιουργική συνεργασία μεταξύ Δ΄ΣΣ και Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ προς αυτή την κατεύθυνση. Συμφωνήθηκε δε η ύπαρξη ανοικτού διαύλου επικοινωνίας με σκοπό την ταχύτερη πρόληψη, ανάδειξη και αντιμετώπιση ανεπιθύμητων καταστάσεων.

Το κλίμα συνεργασίας που διαπιστώσαμε προς επίλυση των προβλημάτων των ακριτών συναδέλφων μας, αποτελεί για εμάς εχέγγυο μιας δημιουργικής συνεργασίας και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

ΟΠΡΟΕΔΡΟΣΟΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος ΠαναγιωτίδηςΕπισμηναγός (ΤΣΕ)Χρήστος ΔελήςΥποσμηναγός (ΥΑΔ)
RSS