ΕΣΠΕΑΜ/Θ: Καθησυχαστικός ο Βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης για τα Οικήματα Στρατιωτικών του Α/Δ Αμυγδαλεώνα

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Βουλευτής Καβάλας (ΝΔ) Μακάριος Λαζαρίδης όσον αφορά τις οικογένειες των στρατιωτικών που διαμένουν στα Οικήματα Στέγασης (ΟΣΕΑΑΥ) του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα.

Συγκεκριμένα ο κύριος Λαζαρίδης, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ) για το θέμα, μιλώντας στο ραδιόφωνο της “Πρωινής” (Καβάλα) ανέφερε:

” Το ζήτημα της αξιοποίησης του Αεροδρομίου Αμυγδαλεώνα ήταν από τις βασικές προεκλογικές μου δεσμεύσεις. Η διαδικασία αξιοποίησης του προχωρά μέσα από το Μετοχικό Ταμείο Αεροπορίας και θα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η συμβολή του συμπατριώτη μας Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου είναι καθοριστική.

Οι Στρατιωτικοί να μην ανησυχούν

Σύμφωνα με το επενδυτικό σχέδιο οι οικογένειες που ζούν στο Αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα διασφαλίζονται απόλυτα. Δεν θα τους βγάλει κανείς από εκεί μέσα. Θα παραμείνουν εκεί στο πλαίσιο μάλιστα της αναβάθμισης των εγκαταστάσεων που θα αναλάβει η εταιρεία.

Δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν πάμε να λύσουμε ένα πρόβλημα και να δημιουργήσουμ ένα άλλο στιςσυγκεκριμένες οικογένειες των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων”

Το σχετικό δημοσίευμα στην ”Πρωινή”

Η επιστολή της ΕΣΠΕΑΜ/Θ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ο
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος Παναγιωτίδης 
Επισμηναγός (ΤΣΕ)
Χρήστος Δελής
Υποσμηναγός (ΥΑΔ)
RSS