ΕΣΠΕΑΜ/Θ : ΣτηρίΖΟΥΜΕ την Τοπική μας Αγορά – ΣτηρίΖΟΥΜΕ Εμάς.

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποτελούν μια περίοδο κατά την οποία είναι έντονη, λιγότερο ή περισσότερο στον καθένα, η αγορά καταναλωτικών αγαθών. Παράλληλα όμως και πέραν των συμβολισμών των ημερών, διανύουμε σήμερα μια δύσκολη περίοδο για την επιβίωση των καταστημάτων της περιοχής μας λόγω των προβλημάτων που έχει επιφέρει η πανδημία του COVID-19. Αυτή η περίοδος φέρει μαζί της, μια ευκαιρία μοναδική για την στήριξη της τοπικής παραγωγής και ανάπτυξης.

Αποφασίζουμε σήμερα ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε τους ανθρώπους  της περιοχής μας, τους ανθρώπους που μας λένε καλημέρα, – κάθε μέρα – να στηρίζουμε έμπρακτα τον τόπο μας. Έτσι στηρίζουμε τις θέσεις εργασίας και την απασχόληση στον τόπο μας, τους γείτονες και φίλους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Ενισχύουμε την τοπική οικονομία και την τοπική ανάπτυξη.

Ως Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), καλούμε τα μέλη μας, τις χιλιάδες των στρατιωτικών που υπηρετούν ή κατοικούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, να στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη, τα τοπικά καταστήματα των νομών Καβάλας, Δράμας, Έβρου, Ξάνθης και Ροδόπης.

Είναι δικαίωμά μας να σταθούμε δίπλα στον παραγωγό, στον επαγγελματία , στον πωλητή της γειτονιάς και του τόπου μας.

Άλλωστε μέχρι σήμερα, τόσο οι τοπικοί Εμπορικοί Σύλλογοι των νομών Καβάλας και Δράμας, όσο και μεμονωμένοι καταστηματάρχες και επαγγελματίες, από όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, έχουν αποδείξει ότι στηρίζουν την Ένωση μας, με την διαρκή παροχή προσφορών στους στρατιωτικούς και στις οικογένειές τους, δίνοντας σημαντική ανάσα στο οικογενειακό εισόδημα των συναδέλφων μας.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μέσα στην πανδημία και την επακόλουθη οικονομική κρίση, με αλληλεγγύη και έμπρακτα αισθήματα αγάπης στον δοκιμαζόμενο γείτονα και συμπολίτη να κρατήσουμε τις  πόλεις μας ζωντανές, τα χωριά μας ακμαία.

ΣτηρίΖΟΥΜΕ την τοπική αγορά – ΣτηρίΖΟΥΜΕ εμάς

Να αντέξουμε την κρίση ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  
Νικόλαος Παναγιωτίδης
 Επισμηναγός (ΤΣΕ)  
Χρήστος Δελής
Υποσμηναγός ΥΑΔ)  
RSS