ΕΣΠΕΑΜ/Θ: Συνάντηση με την Βουλευτή Έβρου (ΣΥΡΙΖΑ), κα Αναστασία (Νατάσα) Γκαρά.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), συναντήθηκε με τη Βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ κα Αναστασία (Νατάσα) Γκαρά, στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους Έλληνες Στρατιωτικούς.

Ο Πρόεδρος και τα  Μέλη του Δ.Σ., ενημέρωσαν αναλυτικά τη Βουλευτή του Νομού Έβρου, για τα προβλήματα του Κλάδου των Στρατιωτικών και διατύπωσαν τις θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος και ταλανίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. όπως:

  • Η Αποζημίωση Περιπόλων Αποτροπής Μεταναστευτικών Ροών στα σύνορα στον Έβρο
  • Η Αποζημίωση της Νυχτερινής Εργασίας των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ Νίκος Παναγιωτίδης τόνισε στην κυρία Γκαρά, το έντονο πρόβλημα που απασχολεί τα στελέχη που υπηρετούν στα σύνορα του Έβρου, οι οποίοι εκτελούν υπηρεσίες εντός της Ζώνης Ασφάλειας Προκάλυψης (ΖΑΠ), για την αποτροπή παράνομων μεταναστευτικών ροών στη χώρα μας και  παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούλιο του 2020 και για περισσότερους από δεκαπέντε (15) μήνες.

Η κα Αναστασία (Νατάσα) Γκαρά απαντώντας στα μέλη του Δ.Σ.  τόνισε ότι τα αιτήματα τους θα τύχουν της δέουσας σημασίας και προσοχής και θα αναλυθούν προκειμένου να εξεταστεί η περαιτέρω ανάδειξης τους.  

Τέλος ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ ευχαρίστησε την Βουλευτή για την στήριξη της στα δίκαια αιτήματα των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, δεσμεύθηκαν δε από κοινού για επόμενες συναντήσεις και περαιτέρω ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν συνολικά οι Έλληνες στρατιωτικοί.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  
Νικόλαος Παναγιωτίδης
 Επισμηναγός (ΤΣΕ)  
Συμεών Τονονίδης
Επιλοχίας (ΤΘ)  
RSS