ΕΣΠΕΑΜ/Θ: Το ευχαριστώ Υγειονομικού Προσωπικού στην ΠΟΜΕΝΣ

Ευχαριστήρια επιστολή προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, απέστειλε Αξιωματικός υγειονομικού της Πολεμικής Αεροπορίας εκφράζοντας την εκτίμηση και τις πιο θερμές ευχαριστίες για την αμέριστη συμπαράσταση της ΠΟΜΕΝΣ προς το προσωπικό του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας που έχει τεθεί σε αναστολή εργασίας.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της ΠΟΜΕΝΣ, Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

Ονομάζομαι …………………. …….. είμαι Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας και μέχρι πρόσφατα υπηρετούσα ως προσωπικό του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και συγκεκριμένα στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του 251 ΓΝΑ.

Η επιλογή μου να μην εμβολιαστώ μέχρι σήμερα είχε σαν αποτέλεσμα να τεθώ σε καθεστώς αναστολής εργασίας, από την Διοίκηση του Νοσοκομείου παρόλο που δεν παρέχω υπηρεσίες με φυσική παρουσία και δεν έχω καμία εμπλοκή είτε σε υγειονομικές είτε σε άλλες λειτουργίες του Νοσοκομείου.

Κύριε Ρώτα

Με την παρούσα επιστολή νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την εκτίμηση μου και τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε εσάς προσωπικά, την Αντιπροεδρία Μέριμνας Προσωπικού της Ομοσπονδίας σας, την Γραμματεία Ισότητας Φύλων και όλου του Διοικητικού σας Συμβουλίου, για την αμέριστη συμπαράσταση που επιδείξατε τόσο σε μένα προσωπικά όσο και στο υπόλοιπο προσωπικό του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας που έχει τεθεί σε αναστολή εργασίας (για το οποίο είμαι σε θέση να γνωρίζω), για τον αγώνα που κάνουμε, από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα.

Με την πεποίθηση της συνέχειας της στήριξης σας στο πρόσωπο μου και στα πρόσωπα των συναδέλφων μας που έχουν τεθεί σε αναστολή, για την αποκατάσταση της σε βάρος μας αδικίας, σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά και το 2022 να αποτελέσει μία ακόμη σημαντική αρχή για πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε εσάς προσωπικά και στην ΠΟΜΕΝΣ

RSS