ΕΣΠΕΑΜ/Θ: Το μήνυμα για την 25η Μαρτίου του ΕΠΟΠ Επιλοχία (ΠΖ) Βασίλη Μαρασλή, από τον Έβρο, που μας συγκίνησε.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), θέλοντας να τιμήσει τους συναδέλφους μας που μάχονται στον Έβρο, υπερασπιζόμενοι τα σύνορα της Πατρίδας μας, επιλέγει  αντί για την καθιερωμένη εορταστική ανακοίνωση για την Εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου να προβάλλει το μήνυμα του συναδέλφου μας, ΕΠΟΠ Επιλοχία (ΠΖ) Βασιλείου Μαρασλή, από τη Νέα Βύσσα του  Έβρου που μας συγκίνησε.

Βασίλης Μαρασλής:

” Ελευθερία η θάνατος…..Αυτό ήταν το σύνθημα της επανάστασης το ηρωικό 21….πάντοτε λιγότεροι από τον εχθρό….πάντοτε προδομένοι από όλους….μα πάντοτε ενωμένοι ως έθνος, ως ιδέα, ως ελεύθερος λαός στο πνεύμα και στον λόγο….

Γιατί από τους προγόνους μας δεν χωράμε σε καλούπια, γιατί ο Έλληνας δεν μπορεί σκλαβωμένος από κανέναν και από τίποτε.

Γιατί ο Έλληνας όταν ενωθεί κάνει το αδύνατο δυνατό, δια πυρός και σιδήρου περνάει και βγαίνει πάντα νικητής σε οποιαδήποτε απειλή….

     Γιατί είναι παγκοσμίως γνωστό πως οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες και όχι το αντίθετο….

     Γιατί όταν έχεις ιστορία τόσο βαριά, όταν διδάσκεις ιστορία σε άλλους κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε προσβάλει…..

     Έτσι λοιπόν και εγώ από τα σύνορα θα στείλω της ευχές μου σε όλη την Ελλάδα στέκοντας προσοχή μπροστά στην τιμημένη σημαία μας  που μόνο ένα κομμάτι πανί δεν είναι όπως κάποιοι λένε και νομίζουν….. είναι από αίμα και φωτιά βγαλμένη, είναι ΟΛΑ αυτά τα ιδανικά που μας κάνουν ξεχωριστούς και γι αυτό δεν θα γονατίσουμε ποτέ σε ΚΑΝΕΝΑΝ.

    Η Παναγία η Μεγαλόχαρη και όλοι οι άγιοι είναι μαζί μας, 

    μην φοβάστε…..

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ….  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ…..  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ……

????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 

Μετά τιμής

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΟΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Νικόλαος ΠαναγιωτίδηςΕπισμηναγός (ΤΣΕ)

 

Χρήστος Δελής

Υποσμηναγός (ΥΑΔ)

RSS