Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ αποχαιρετά με συγκίνηση τον Μακαριστό Μητροπολίτη Δράμας Παύλο.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), αποχαιρετά με συγκίνηση και θλίψη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δράμας, Μακαριστό Παύλο. Ο αγαπητός σε όλους Ιεράρχης, αγαπούσε και λάτρευε τον τόπο της καταγωγής του, τον Πόντο και ήταν ένθερμος υπερασπιστής του Ποντιακού Ελληνισμού και της πατρίδας μας γενικότερα.

Στο πλαίσιο αυτό ενθυμούμαστε ότι ο Σεβασμιότατος μας καλωσόρισε εγκάρδια στη Μητρόπολη Δράμας τον Νοέμβριο του 2017, στο ξεκίνημα μας και μας τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας και της συνεχούς κοινωνικής προσφοράς τους, στον καιρό της ειρήνης.

Επιπρόσθετα ο σεβασμιώτατος μας τίμησε με την παρουσία του κατά την διάρκεια των εγκαινίων των Γραφείων της Ένωσης μας όπου και χοροστάτησε στην τελετή των εγκαινίων.

Ανεκτίμητη θα μείνει για όλους εμάς η ευλογία και η σύμφωνη γνώμη του, για την ανακήρυξη του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη του Ομολογητή ως Προστάτη και Πνευματικού Καθοδηγητή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ).

Όπως είχαμε τονίσει και κατά διάρκεια της εγκάρδιας φιλοξενίας μας στη Μητρόπολη της Δράμας ζητάμε και τώρα την προσευχή του και την αγάπη του για όλους τους Έλληνες Στρατιωτικούς.

Είθε η Παναγία Σουμελά να χαρίζει δύναμη στους οικείους του.

Αιωνία αυτού η μνήμη».

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  
Νικόλαος Παναγιωτίδης  
Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)
Συμεών Τονονίδης
Επιλοχίας (ΤΘ
RSS