Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ στο 219 ΚΙΧΝΕ στο Διδυμότειχο, στο πλευρό των συναδέλφων μας που τραυματίστηκαν σε τροχαίο.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Νικόλαο Παναγιωτίδη, την Ταμία Χριστιάννα Ιορδανοπούλου και τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Στέλιο Πουρναράκη, επισκέφθηκε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου το 219 ΚΙΧΝΕ στο Διδυμότειχο προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας των δύο συναδέλφων μας, της 50ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού, που τραυματίστηκαν την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου το βράδυ, στο τροχαίο που σημειώθηκε στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ των χωριών Κισσάριο και Αμόριο κοντά στο Διδυμότειχο.

Κατά την διάρκεια της εκεί παρουσίας τους, τα μέλη της ΕΣΠΕΑΜ/Θ είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον ιατρό υπηρεσίας για την κατάσταση της υγείας των συναδέλφων μας και στην συνέχεια συναντήθηκαν με τον συναδελφο μας Οπλίτη Βραχείας Ανακατάταξης Ιωάννη Δ. που επέβαινε στο όχημα, που ενεπλάκη στο τροχαίο, η κατάσταση της υγείας του οποίου είναι καλύτερη σήμερα, ωστόσο χρήζει μιας μικρής επέμβασης.

Τα μέλη της Ένωσης εξέφρασαν την συμπαράσταση τόσο της ΕΣΠΕΑΜ/Θ, όσο και του προέδρου της ΠΟΜΕΝΣ Δημήτρη Ρώτα, για γρήγορη ανάρρωση τονίζοντας ότ θα είναι δίπλα τους για ότιδήποτε χρειαστούν.

Οι δύο συνάδελφοι μας, τραυματίστηκαν ενώ εκτελούσαν με το στρατιωτικό τζιπ, υπηρεσία περιπόλου για την αποτροπή της παράνομης εισόδου μεταναστευτικών ροών στην ζώνη προκάλυψης στην περιοχή του Έβρου.

Επισημαίνεται όπως έχουμε τονίσει ως Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικης Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), οι συνάδελφοι μας που εκτελούν υπηρεσίες εντός της Ζώνης Ασφάλειας Προκάλυψης (ΖΑΠ), για την αποτροπή παράνομων μεταναστευτικών ροών στη χώρα μας, παραμένουν απλήρωτοι από τον Ιούλιο του 2020 και για περισσότερους από δεκαπέντε (15) μήνες.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
  
Νικόλαος Παναγιωτίδης
 Επισμηναγός (ΤΣΕ)  
Συμεών Τονονίδης
Επιλοχίας (ΤΘ)  
RSS