Η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ αποχαιρετά τον Αρχισμηνία Θεοφάνη Γατίδη, έναν υπέροχο άνθρωπο.

Έφυγε σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου τα ξημερώματα από κοντά μας, σε ηλικία 44 χρόνων ο Αρχισμηνίας της Πολεμικής Αεροπορίας  Θεοφάνης (Φάνης) Γατίδης μετά από πολύμηνη άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Ο Φάνης Γατίδης γεννήθηκε το 1975 στο Ντόρτμουντ της Γερμανίας, το 1994 κατατάχτηκε στην Πολεμική Αεροπορία και υπηρέτησε στις Μονάδες

  • 124 ΠΒΕ
  • 2η ΜΣΕΠ
  • 130 Σμηναρχία Μάχης
  • Αεροπορικό Απόσπασμα Χρυσούπολης

Κατά την διάρκεια της σταδιοδρομίας του διακρίθηκε για το ήθος του, την ευγένεια του, τον επαγγελματισμό του και την καλοσύνη του.

Ήταν παντρεμένος με την Περιστέρα Στρατίδου με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά, την Δέσποινα, τον Παναγιώτη και τον Στέργιο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 23 Μαρτίου στις 17:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο χωριό Αγίασμα Καβάλας, συνοδεία τιμητικού στρατιωτικού αγήματος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ) αποχαιρετά με αισθήματα θλίψης και  οδύνης το μέλος της Αρχισμηνία Θεοφάνη Γατίδη, έναν υπέροχο άνθρωπο και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ο Πανάγαθος Θεός να απαλύνει τον πόνο των συγγενών, των συναδέλφων και των φίλων του.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ,  ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ

 

RSS