Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΡΑΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ – Παραχώρηση Χώρου Γραφείων

Σειρά επαφών με θεσμικούς παράγοντες  της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας είχε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), στο πλαίσιο των επαφών της , με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Ανάργυρο Πατακάκη, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος, σχετικά με την ανάδειξη του έργου και της συμβολής των Ενόπλων Δυνάμεων στην τοπική κοινωνία. Επιπρόσθετα τέθηκε το ζήτημα της επικείμενης κατάργησης του Αεροπορικού Αποσπάσματος Χρυσούπολης και η αναστάτωση η οποία προκαλείται σε περισσότερες από 90 οικογένειες στρατιωτικών που υπηρετούν σε αυτό.

 

Επίσης ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, συναντήθηκαν με τον Περιφερειακό Σύμβουλο ΑΜΘ κ. Γεωργιτσόπουλο Χρήστο, αρμόδιο σε θέματα της Γενικής Διεύθυνσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Υποδομών & Περιβάλλοντος της ΠΕ Δράμας, ο οποίος σε απόδειξη του καλού κλίματος συνεργασίας, ανακοίνωσε την παραχώρηση από την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας προς την Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, κατάλληλου χώρου εντός του Διοικητηρίου Δράμας (Νομαρχία) για τη στέγαση των Γραφείων της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ ευχαρίστησαν στο πρόσωπο του κ. Γεωργιτσόπουλου το σύνολο των Διοικητικών υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας για την συνεχή στήριξη τους στην προσπάθεια εύρεσης χώρου για την στέγαση των λειτουργικών αναγκών της Ένωσης,  τονίζοντας ότι ότι η παραχώρηση των Γραφείων σηματοδοτεί μια συνεχιζόμενη δυναμική πορεία της Ένωσης στην προσπάθεια της να αναδείξει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Στρατιωτικοί στην ευαίσθητη περιοχή της Περιφέρειας μας.

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                          Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    Νικόλαος Παναγιωτίδης                                                                       Κυριάκος Αυγερινός

 

 

 

RSS