Καλοσωρίζουμε την Ε.Σ.ΠΕ.Ε. ΣΕΡΡΩΝ στην Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης καλωσορίζει την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στην Ομοσπονδία μας. Μια δυναμική Ένωση με θέσεις, απόψεις και διάθεση προσφοράς ήρθε να ενωθεί με όλους εμάς προκειμένου να αγωνιστούμε για το καλό όλων των συναδέλφων. Ξεκινάμε όλοι μαζί μια νέα αρχή. Και αρχή αποτελούν οι αξίες μας και τα ιδανικά μας. Αξίες της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης, της ίσης αντιμετώπισης και των ίσων ευκαιριών για όλους, της συναδελφικότητας και της αλληλεγγύης. Αξίες της διαφάνειας της δικαιοσύνης της δημοκρατικής συμμετοχής.
Αξίες που μας ενώνουν.
Αγαπητά Μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα είναι πάντα δίπλα σας για να συνθέσουμε από κοινού προτάσεις και ιδέες, που θα αναδείξουν τα προβλήματα μας αλλά και την γενικότερη προσφορά μας στην τοπική κοινωνία.
Αγαπητέ Πρόεδρε, φίλε Θανάση Μακράκη
Ως Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ σου ζητώ να μεταφέρεις την εκτίμηση μας σε όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη της Ένωσης σας. Ως Σερραίος στην καταγωγή θέλω να ξέρεις ότι νιώθω και εγώ Μέλος της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σερρών.

RSS