ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΕ ΔΡΑΜΑ -ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ – ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ

Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), κ. Νικόλαος Παναγιωτίδης συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο κ. Παναγιώτη Βερβερίδη ”οργώσαν” τον Νομό Δράμας ενημερώνοντας στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και θεσμικούς φορείς του Νομού για τα εγκαίνια των Γραφείων της Ένωσης που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 03 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί στο κτήριο του Διοικητηρίου Δράμας – Νομαρχία.

Η ενημέρωση ξεκίνησε από το πρωί με συνέντευξη  του  Προέδρου της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ,  στον ALPHA NEWS DRAMA 95,5 και τον δημοσιογράφο κ. Άρη Γκέρτα. Στην συνέχεια οι δύο άντρες επισκέφθηκαν επιστημονικούς συλλόγους της Δράμας,  τους  Δημάρχους   Προσοτσάνης και Κάτω Νευροκοπίου καθώς και Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων.

 

Επισκέφθηκαν την Λέσχη Αξιωματικών  στο ακριτικό Κάτω Νευροκόπι όπου συναντήθηκαν με συναδέλφους τους Στρατιωτικούς, ενημερώνοντας τους για τα εγκαίνια των Γραφείων της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ  και  συζήτησαν μαζί τους για τα θέματα που απασχολούν τους Έλληνες Στρατιωτικούς.

RSS