Πλήρης Δικαίωση ΕΣΠΕΑΜ/Θ. Η Δικαιοσύνη Αποφάσισε – Η Αλήθεια Νίκησε

Το Διοικητικό Συμβούλιο  της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), σας ενημερώνει ότι με την υπ’ αριθ. 137/2020 απόφασή του, το Μονομελές Πρωτοδικείο Δράμας επικύρωσε τη νομιμότητα του Συμβουλίου απορρίπτοντας την αναίτια και παραπλανητική προσπάθεια που κατέβαλε αμέσως μετά την αντικατάσταση του από τα καθήκοντα του αντιπροέδρου, το μέλος της Ένωσης Παναγιώτης Βερβερίδης, να ανατρέψει το Διοικητικό Συμβούλιο, προφασιζόμενος δήθεν παράνομες ενέργειές, ζητώντας από την Ελληνική Δικαιοσύνη τον ορισμό προσωρινής διοίκησης για τη διενέργεια εκλογών.

Ένα και μόνο μέλος, από τα εκατοντάδες της ΕΣΠΕΑΜ/Θ, έσυρε την Ένωσή μας στα Δικαστήρια, με βαρύτατες αιτιάσεις για παράνομη σύνθεση και λειτουργία του Διοικητικού Συμβουλίου, ενώ ταυτόχρονα αναρτούσε πανηγυρικά σχόλια με ειρωνικό πολλές φορές περιεχόμενο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προεξοφλώντας την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Έχοντας από την αρχή πλήρη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη αναμέναμε με υπομονή την απόφασή της παρά τις ανωτέρω προσβλητικές ενέργειες.

Η απόφαση του δικαστηρίου εν τέλει, δικαιώνει πλήρως τις θέσεις μας, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς περί παράνομης σύνθεσης και λειτουργίας του Δ.Σ και  επιβεβαιώνει τη νομιμότητα της υπάρχουσας Διοίκησης.

Είναι λυπηρό κάποιοι συνάδελφοι να σέρνουν μια ολόκληρη Ένωση σε δικαστικούς αγώνες, με αστήριχτους και ανυπόστατους ισχυρισμούς, μόνο και μόνο για να προσελκύσουν τα φώτα μιας εφήμερης δημοσιότητας.

Είναι ακόμη πιο λυπηρό, στους εξαιρετικά δύσκολους καιρούς που βιώνουμε όλοι οι στρατιωτικοί, κάποιοι να βάζουν την προσωπική τους προβολή και όφελος πάνω από τα πραγματικά προβλήματα των συναδέλφων, να συκοφαντούν και να ταλαιπωρούν, πραγματικά, ηθικά και οικονομικά, μια ολόκληρη Ένωση υποχρεώνοντας την να καταβάλλει μέρος των μηνιαίων εισφορών των μελών της προκειμένου να αντικρούσει ανυπόστατους ισχυρισμούς περί παρανομιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΠΕΑΜ/Θ, πιστό στον αγώνα της επίπονης προσπάθειας που καταβάλει για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των στρατιωτικών, θα συνεχίσει ενωμένο να αναδεικνύει τα προβλήματα των συναδέλφων μας καταθέτοντας προτάσεις επίλυσης και να παρέχει κάθε είδους βοήθεια στους υπερασπιστές των συνόρων μας, λαμβάνοντας παράλληλα κάθε μέτρο για όσους, από προσωπική ματαιοδοξία, αντιστρατεύονται το καταστατικό και τις αρχές που διέπουν τη λειτουργία της Ένωσης.

Τα Μέλη του ΔΣ της Ένωσης, επιφυλάσσονται για τη χρήση κάθε νόμιμου δικαιώματός τους για την υπεράσπιση της τιμής και της υπόληψής τους. Παράλληλα αναμένουμε μια δημόσια συγνώμη του συγκεκριμένου συναδέλφου προς τα εκατοντάδες μέλη της Ένωσης, ως ελάχιστη αναγνώριση της άδικης δικαστικής επίθεσης που δέχτηκε η ΕΣΠΕΑΜ/Θ.

 

Μετά τιμής για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

 Ο

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Παναγιωτίδης

Επισμηναγός (ΤΣΕ)

Χρήστος Δελής

Υποσμηναγός (ΥΑΔ)

 

Η ΑΠΟΦΑΣΗ – ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ  ΕΣΠΕΑΜ/Θ

RSS