”Ρωμαίος και Ιουλιέτα … Μύθος” – Η ΕΣΠΕΑΜ/Θ στηρίζει το Ερασιτεχνικό Θέατρο

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), συμμετέχει και στηρίζει την Ερασιτεχνική Θεατρική Ομάδα του Μουσικοχορευτικού Μορφωτικού Συλλόγου Αμυγδαλεώνα και σας καλεί να συμμετέχετε στην ξεχωριστή κωμωδία ”Ρωμαίος και Ιουλιέτα … Μύθος” που σκηνοθετεί μοναδικά η Στέλλα Φουρναράκη, στις παραστάσεις που θα δοθούν την Παρασκευή 9 Ιουνίου, το Σάββατο 10 Ιουνίου και την Κυριακή 11 Ιουνίου, στις 21:00μμ στο Καπνομάγαζο του Αμυγδαλεώνα.

Το θέατρο ως ένας ζωντανός οργανισμός διευρύνει το μυαλό και τις αισθήσεις μας με ένα μοναδικό και ξεχωριστό τρόπο. Πάλλεται και δονείται επί σκηνής μέσα από τους ήρωες του και αλληλεπιδρά με το κοινό, εκπέμποντας μια ξεχωριστή μαγεία για όλους, γιατί υπάρχει πάντα μια ατμόσφαιρα που συνδέει την μουσική, το χώρο, τα σκηνικά, το φωτισμό, τα κουστούμια με τους εκάστοτε ρόλους.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία ο θεατής αισθάνεται πολλά και διαφορετικά συναισθήματα όπως χαρά, λύπη, γέλιο ή δάκρυα. Όταν βλέπουμε Θέατρο γινόμαστε μάρτυρες της προσωπικής ζωής των πρωταγωνιστών που έχουν πολύ διαφορετικά προβλήματα από τα δικά μας αλλά και που ίσως …… να είναι τα ίδια με τα δικά μας!

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Παναγιωτίδης                                                  Συμεών Τονονίδης  

Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)                                                       Επιλοχίας (ΤΘ)  

RSS