Συνάντηση ΕΣΠΕΑΜ/Θ με τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο

Αντιπροσωπεία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνο Χαριτόπουλο, στο πλαίσιο των επαφών της Ένωσης με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, για την ανάδειξη των προβλημάτων που απασχολούν τους Έλληνες Στρατιωτικούς.

Ο κ. Χαριτόπουλος  καλωσόρισε εγκάρδια τον Πρόεδρο και τα Μέλη της Ένωσης  και τόνισε τον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην διατήρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας  και ομοψυχίας και αναφέρθηκε στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους, στον καιρό της ειρήνης διαβεβαιώνοντας δε ότι η τοπική κοινωνία και οι αρχές που την εκπροσωπούν, τιμούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Πρόεδρος και τα  Μέλη του Δ.Σ., ενημέρωσαν αναλυτικά τον κύριο Δήμαρχο, για τα προβλήματα του Κλάδου των Στρατιωτικών και διατύπωσαν τις θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος και ταλανίζουν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο κύριος Χαριτόπουλος χαρακτήρισε ως ρεαλιστικές τις προτάσεις της ΕΣΠΕΑΜ/Θ και  δεσμεύθηκε ότι θα τις στηρίξει σθεναρά  κατά τις συναντήσεις του, τόσο με τους πολιτικούς όσο και με τους Στρατιωτικούς φορείς  της περιοχής μας. Τόνισε δε ότι το Γραφείο του, θα είναι πάντοτε ανοιχτό για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο για τα προβλήματα που απασχολούν τα στελέχη που υπηρετούν στην περιοχή.

Κλείνοντας  ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για το κλίμα  άριστης συνεργασία των δύο πλευρών επισημαίνοντας ως πολύ θετικό το γεγονός ότι ο κύριος Χαριτόπουλος έχει εμπεστευθεί σημαντικές θέσεις του Δήμου σε συναδέλφους μας στρατιωτικούς οι οποίοι έχουν εκλεγεί ως Δημοτικοί Σύμβουλοι στο Δήμο Μαρωνείας-Σαπών.

Στην συνάντηση εκ μέρουςτης Ένωσης παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, Νικόλαος Παναγιωτίδης, ο Αντιπρόσωπος της Ένωσης στην ΠΟΜΕΝΣ Χρήστος Μαργαρίτης και η εκπρόσωπος της Ένωσης στο Νομό Ροδόπης, Χρύσα Σκερλετίδου, Στη συζήτηση επιπλέον παραυρέθηκε ο Εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού, αθλητικών εγκαταστάσεων και υποδομών και Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Μαρωνείας-Σαπών κύριος Ηλίας Εμιρζάς.

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Παναγιωτίδης                                                  Συμεών Τονονίδης  

Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)                                                       Επιλοχίας (ΤΘ)  

RSS