ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΣΠΕΑΜ/Θ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΑΜΑΣ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

  • Ο Εμπορικός Σύλλογος Δράμας και
  • Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ)

βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την έναρξη επίσημης συνεργασίας, με την διαρκή προσφορά εκπτώσεων από 10% έως  και 50%, για τους Στρατιωτικούς – μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ και τις οικογένειες τους, από τα εμπορικά καταστήματα και τις εμπορικές επιχειρήσεις της Δράμας.

Στο πρόγραμμα μετέχουν ήδη επιχειρήσεις όλων των ειδών, ενώ  απευθύνεται πρόσκληση και σε άλλες επιχειρήσεις να συνδράμουν στην προσπάθεια.

Η έκπτωση θα παρέχεται σε όλους τους δικαιούχους με την επίδειξη της  Ταυτότητας Μέλους Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ., η οποία εκδίδεται από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ταυτότητα Μέλους Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ

 

Η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αντώνιο Σκουλίδη, για την προσφορά αγάπης του Συλλόγου, η οποία δίνει μια σημαντική ανάσα στο οικογενειακό εισόδημα των Στρατιωτικών και καλεί τα μέλη της, που υπηρετούν ή κατοικούν στην περιοχή να στηρίξουν με όλη τους τη δύναμη, τα καταστήματα της Δράμας.

Πίνακας με τα καταστήματα της Δράμας καθώς και των άλλων περιοχών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με τις εκπτώσεις που παρέχονται  στα Μέλη μας, μπορείτε να βρείτε  στην επίσημη σελίδα της ΕΣΠΕΑΜ/Θ  [  https://espeamth.gr/   στη στήλη ”ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΜΕΛΗ”.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο

ΤΑΜΙΑΣ

Νικόλαος Παναγιωτίδης

Επισμηναγός (ΤΣΕ)

Χρήστος Μασάνης

Ανθυπασπιστής (ΕΟΙΤ)

RSS