ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ. Α.Μ/Θ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΑΜΑΣ κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΜΑΜΣΑΚΟ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε.Σ.ΠΕ. Α.Μ/Θ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΡΑΜΑΣ κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΜΑΜΣΑΚΟ

Στα πλαίσια των επαφών της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), με τους θεσμικούς παράγοντες της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017, συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ) με τον Δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο. Στην συνάντηση παραβρέθηκε εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Δράμας κ. Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη, τους ενημέρωσαν για τον σκοπό ίδρυσης της Ένωσης και τα προβλήματα του Κλάδου των στρατιωτικών, διατυπώνοντας τις θέσεις και προτάσεις της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, ιδιαίτερα σε θέματα που άπτονται κοινού ενδιαφέροντος σχετικά με την ανάδειξη του έργου και της συμβολής των Ενόπλων Δυνάμεων στην τοπική κοινωνία.

Επιπρόσθετα τέθηκε το θέμα της δυνατότητας παραχώρησης διευκολύνσεων εκ μέρους του Δήμου Δράμας για την πραγματοποίηση ενημερωτικών εκδηλώσεων που σχεδιάζει η Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, για το επόμενο διάστημα.
Ο Δήμαρχος Δράμας απαντώντας στον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θεώρησε ρεαλιστικά τα αιτήματα που συζητήθηκαν, τονίζοντας ότι θα τύχουν της δέουσας σημασίας και προσοχής. Διαβεβαίωσε ότι η αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου της Δράμας θα είναι στην διάθεση της Ένωσης για την πραγματοποίηση των ενημερωτικών εκδηλώσεων της και το γραφείο του Δημάρχου, θα είναι πάντοτε ανοιχτό για έναν γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο.

Τέλος ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Δημοτικό Σύμβουλο για το κλίμα άριστης συνεργασία και απέδωσε υπόμνημα με θέματα – αιτήματα της Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ.

     O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                    Σμηναγός Παναγιωτίδης Νικόλαος                                      Αντισμήναρχος Αυγερινός Κυριάκος

RSS