Νέα Δικαστική Δικαίωση ΕΣΠΕΑΜ/Θ για την Νυχτερινή Αποζημίωση Στρατιωτικών των Ετών 2019 – 2020

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΣΠΕΑΜ/Θ), ανακοινώνει στα μέλη της ότι εκδόθηκε και νέα δικαστική απόφαση που δικαιώνει τους στρατιωτικούς από την Περιφέρεια μας, που εμπιστεύτηκαν την ΕΣΠΕΑΜ/Θ και την ΠΟΜΕΝΣ καθώς και το Νομικό μας Σύμβουλο για την διεκδίκηση των αποζημιώσεων Νυχτερινής Απασχόλησης.

Σύντομα λοιπόν θα πιστωθούν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εν λόγω στελεχών τα ποσά των νυχτερινών που δικαιούνται για τα έτη 2019 και 2020, και μάλιστα εντόκως, όπως διατάσσουν οι δικαστικές αποφάσεις.

Επισημαίνεται ότι τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και άλλες δικαστικές αποφάσεις οι οποίες με τη σειρά τους θα δικαιώσουν το σύνολο των μελών μας που προσέφυγαν στην δικαστική διεκδίκηση.

Καλούμε όλους τους στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να εγγραφούν σήμερα κιόλας Μέλη στην ΕΣΠΕΑΜ/Θ, την Ένωση που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί και διεκδικεί με σοβαρότηταυπευθυνότητα και δυναμισμό για το καλό όλων των Στρατιωτικών.

Προχωράμε όλοι μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και υλοποιούμε τους στόχους μας.

ΕΓΓΡΑΦΟΜΑΙ μέλος στην ΕΣΠΕΑΜ/Θ μέσω της Ηλεκτρονικής Αίτησης Εγγραφής

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ: https://www.pomens.gr/espeamth

και διεκδικώ το μέλλον που μου αξίζει

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Νικόλαος Παναγιωτίδης                                                  Συμεών Τονονίδης  

Αντισμήναρχος (ΤΣΕ)                                                       Επιλοχίας (ΤΘ)  

RSS