Διακομματική Στήριξη του Αιτήματος της ΕΣΠΕΑΜ/Θ για την Πληρωμή των Περιπόλων στον Έβρο.

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τους Βουλευτές

Χρήστο Δερμεντζόπουλο (Νέα Δημοκρατία)

Βασίλη Κεγκέρογλου (Κίνημα Αλλαγής)

Χαρά Κεφαλίδου (Κίνημα Αλλαγής)

Γεώργιο Φραγγίδη (Κίνημα Αλλαγής)

Κυριάκο Βελόπουλο, Πρόεδρο Κόμματος (Ελληνική Λύση)

Σοφία Ασημακοπούλου (Ελληνική Λύση)

οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στην επιστολή της   Ένωσης μας, ανέδειξαν, τόσο σε κατ΄ ιδίαν συναντήσεις, όσο και με την κατάθεση Κοινοβουλευτικών Ερωτήσεων προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, το θέμα της μη πληρωμής των υπηρεσιών αποτροπής μεταναστευτικών ροών που εκτελούν οι συνάδελφοι μας στρατιωτικοί του Στρατού Ξηράς, εντός της Ζώνης Ασφάλειας Προκάλυψης (ΖΑΠ) στα σύνορα του Έβρου, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την φύλαξη των συνόρων μας και οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για περισσότερους από έξι (6) μήνες.

Η Ένωση μας χαιρετίζει την συμβολή των ανωτέρω Βουλευτών στην προσπάθεια που καταβάλλεται τόσο από την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ),  όσο και από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), για την αντιμετώπιση κάθε άνισης μεταχείρισης η οποία μπορεί να αποτελέσει δυνητικά παράγοντα προσβολής του ηθικού του στρατεύματος και πηγή προστριβής μεταξύ των στελεχών.

Ως Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), διαβεβαιώνουμε τους συναδέλφους μας που υπηρετούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, ότι τα Μέλη του ΔΣ της Ένωσης θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ανάδειξη και την επίλυση των καθημερινών μας προβλημάτων.

Ταυτόχρονα καλούμε τους Στρατιωτικούς που υπηρετούν στην Περιφέρεια μας να εγγραφούν στην ΕΣΠΕΑΜ/Θ μέσω της Ηλεκτρονικής Εγγραφής στον σύνδεσμο:.

https://www.pomens.gr/aitisi-eggrafis

δυναμώνοντας την φωνή της Ένωσης μας στη μάχη της καθημερινής διεκδίκησης.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΕΡΜΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΥΕΘΑ ΝΙΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ”ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ” κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ κ.κ. ΚΕΓΚΕΡΟΓΟΥ & ΦΡΑΓΓΙΔΗ

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΑΡΑΣ ΚΕΦΑΛΙΔΟΥ

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΟΦΙΑΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Με τιμή,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΟ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ
Επισμηναγός (ΤΣΕ)
 ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΛΗΣ 
Υποσμηναγός (ΥΑΔ)
RSS